Cautare

33832 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei in anul 2009" (8.25 secunde)
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Desi este constient de faptul ca Guvernul a facut manevra de a mari pensiile incepand cu 1 octombrie, fiind fortat de repetatele motiuni pe aceasta tema, dar si de apropierea alegerilor, purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, spune ca masurile luate de Guvern pentru cresterea punctului de pensie pentru grupele intai si a doua de munca nu sunt multumitoare.
Ce a mai ramas din presa tiparita. ... Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul. In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
In Cotidianul.ro a aparut un grupaj intitulat "Dezvaluirile cotidianul.ro despre nesimtirile anticriza ale puterii. Basescu-si poleieste cu aur de 50.000 de euro biserica", pe care il puteti citi in continuare.
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare. 'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. ... Intr-un cuvant, au intervenit decisiv in mersul economiei. Cel de-al treilea presedinte - Traian Basescu - a fost atipic:
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
Coruptia din Romania, consfintita si de rapoartele Uniunii Europene, a fost consolidata de "falsa" revolutie din 1989, care a facut loc afacerilor nomenclaturistilor, dar si de o anumita complicitate a Occidentului, caruia i-au convenit privatizarile avantajoase de dupa 1989, relateaza The Observer.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. Conform INS, PIB-ul Romaniei a scazut cu 8,8% fata de aceeasi perioada a anului 2008.
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. Iesirea din recesiune este impinsa pana in trimestrul al III-lea 2010. Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009. Inflatia a urcat la 1,68% in ianuarie .
Aproape 200.000 de firme au disparut anul trecut, dupa ce statul a introdus impozitul minim. Tot in aceeasi perioada numarul inmatricularilor de firme a scazut cu 20% comparativ cu anul 2008. Introdus anul trecut, impozitul minim a "ras" sute de firme.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Pretul petrolului a scazut, rusii ieftinesc gazul, dar preturile in tara raman aceleasi. Oficiali din Ministerul Economiei si oamenii de afaceri acuza ANRE ca face jocul furnizorilor de gaze cand sustine ca tarifele si preturile reglementate vor ramane neschimbate, in conditiile in care toata piata practica ieftiniri.
google-analytics.com